Mağazada

SATIŞ DANIŞMANI OLMAYA HAZIR MISINIZ?

Dinamik, hevesli, güler yüzlü, fark yaratan, ayrıntılara özen gösteren, büyük bir müşteri hizmeti anlayışına sahip biri misiniz? Satış odaklı ve satış danışmanlığı sunmaktan gerçekten mutlu olan biri misiniz? Eğer öyleyse, o zaman Sephora’da bir Satış Danışmanı olmak için tüm niteliklere sahipsiniz!
Becerileriniz satış tarzımızla birleştirildiğinde her müşteriye eşsiz olduğunu hissettireceksiniz.
Yeni güzellik trendleri konusundaki tutkulu merakınız, her yeni ürün ve hizmeti müşterilerimizi şaşırtmak ve memnun etmek için yeni bir fırsat olarak mutlulukla kucaklayacak. 
Gününüz, yaratıcılık ve ekip ruhu ile yoğun, tutkuyla dolu ve her zaman eğlenceli olacaktır. 
Her gün bir diğerinden farklı olacak ve günlük rutininizi biz destekleyip güçlendirirken aynı zamanda size kendinizi gösterme fırsatını vereceğiz!

 

 

MAĞAZA MÜDÜRÜ OLMAYA HAZIR MISINIZ?

Deneyimli bir yönetici olarak, zorluğu kabullenip üstesinden gelmeyi ve tüm satış ekibiniz için kazanmayı ister misiniz? Çalışanlarınızın İş ve Becerilerini Geliştirmeye yönelik misiniz? Aksiyonu ve sonucunu görmeyi sever misiniz ve Müşteri Memnuniyeti sizi heyecanlandırır mı? Cevabınız evet ise, o zaman Sephora’da Mağaza Müdürü olmak için tüm niteliklere sahipsiniz!
Elinizden gelenin en iyisini vereceksiniz ve ekibinizden en iyisini isteyeceksiniz. Adil olacaksınız ve bir işi iyi yapmayı bileceksiniz.

 

 

GÜZELLİK UZMANI (DEPARTMAN YÖNETİCİSİ) OLMAYA HAZIR MISINIZ?

Mağazada müşteri deneyimini yeniden keşfetmek ve ürünlerimizi ve hizmetlerimizi başka hiçbir yerde bulunmayan tarzlarda sunmak ister misiniz? Zorlukları kabullenip üstesinden gelmeye ve müşterilerimizi şaşırtmak ve memnun etmek için satış ekibinizi ortak hedefler doğrultusunda motive etmeye var mısınız? Cevabınız evet ise, departman yöneticiliği sizin için doğru pozisyon.

 

 

BÖLGE MÜDÜRÜ OLMAYA HAZIR MISINIZ?

Talepkar ve iyi örgütlenebilen biri misiniz? Bölge müdürlerimizin tek bir amacı vardır: İdaresi altındaki her mağazanın her müşterisine kusursuz müşteri deneyimi sunmak.
Dur durak bilmeyen ve organize yönetiminiz, bölgenizin performansı hakkında genel bir vizyon sahibi olabilmek için uzmanlığınıza da güvenen Bölge Müdürüne önemli destek sağlar. Yeteneğiniz ve detaylara gösterdiğiniz özen, satışları arttıracak mağazacılık alternatiflerinin belirlenmesinde önemli rol oynayacaktır. 
Dahası, hırsınız, dinamik ve cesur kişiliğiniz, fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olacaktır.

 

 

BÖLGE DİREKTÖRÜ OLMAYA HAZIR MISINIZ?

Kendinizi derinlemesine motive ediyor ve her gün kendi kendinize meydan okuyor musunuz? Bir Bölge Direktörü olarak bölgenizdeki mağaza ağını gelirini geliştirmek sizin göreviniz olacaktır.
Merkez ofis ve mağaza ağı arasındaki bağlantı siz olduğunuz için iletişim kurma beceriniz birincil derecede önem taşır. Merkez ofisi tarafından tanımlanan iş politikasını anlamaları ve uygulamaları için her mağazaya yardımcı olursunuz. Başka bir tabirle mağazalara merkez ofisin, merkez ofise de mağazaların sözcülüğünü yaparsınız!
Pragmatik, esnek ve dinamik birisi olarak, tüm enerjinizi ekip yönetimine (işe alım, eğitim, yetenek tespiti ve desteği) adayacaksınız. Sektörün tamamının gelişimi için her çalışanın niteliklerini öne çıkarabileceksiniz. 

Bu kategorideki işleri izle