Κατάστημα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ;

Είστε δυναμικοί, ενθουσιώδεις, χαμογελαστοί; Δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά; Έχετε καλή αίσθηση της εξυπηρέτησης πελατών; Προσανατολίζεστε στις πωλήσεις και αντλείτε ικανοποίηση από την παροχή συμβουλών για τις πωλήσεις; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε, έχετε όλα τα στοιχεία για να γίνετε Σύμβουλοι Πωλήσεων στη Sephora!
Συνδυάζοντας τις δεξιότητές σας με το στυλ πώλησής μας, θα κάνετε κάθε πελάτη να νιώθει μοναδικός.
Με το πάθος σας για γνώση και την περιέργεια για τις νέες τάσεις ομορφιάς, θα υποδέχεστε κάθε νέο προϊόν και καινοτομία υπηρεσίας ως μια νέα ευκαιρία για να εκπλήξετε και να ευχαριστήσετε τους πελάτες μας.
Η μέρα σας θα είναι πάντα έντονη, γεμάτη πάθος, διασκεδαστική, δημιουργική και με πνεύμα ομαδικότητας.
Κάθε μέρα θα είναι διαφορετική και θα σας δώσουμε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τις καθημερινές σας δραστηριότητες!

 

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ;

Ως έμπειροι διευθυντές, σας αρέσουν οι προκλήσεις; Σας αρέσει να φέρνετε νίκες για ολόκληρη την ομάδα πωλήσεων; Προσανατολίζεστε στην Ανάπτυξη της Εταιρείας και στην Ανάπτυξη των Δεξιοτήτων των υπαλλήλων σας; Σας αρέσει η δράση και η σκέψη; Σας συναρπάζει η Ικανοποίηση των Πελατών; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε, έχετε όλα τα στοιχεία για να γίνετε Διευθυντές Καταστήματος στη Sephora!
Θα δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα ζητάτε το καλύτερο από την ομάδα σας. Θα είστε δίκαιοι και θα γνωρίζετε πώς να ολοκληρώσετε σωστά την κάθε εργασία.

 

ΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ;

Είστε απαιτητικοί και οργανωτικοί; Οι Περιφερειακοί Διευθυντές έχουν έναν μόνο στόχο: να παρέχουν αψεγάδιαστη εξυπηρέτηση για κάθε πελάτη σε κάθε κατάστημα που επιβλέπουν.
Ο αδιάκοπος και οργανωμένος τρόπος διαχείρισής σας, παρέχει σημαντική υποστήριξη στον Διευθυντή Καταστήματος, ο οποίος βασίζεται επίσης στην εμπειρία σας όσον αφορά ένα συνολικό όραμα για την απόδοση του τομέα σας. 
Το ταλέντο σας και η προσοχή που δείχνετε στη λεπτομέρεια θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιο είδος εμπορικής προώθησης θα βελτιώσει τις πωλήσεις.
Επιπλέον, η φιλόδοξη, δυναμική και τολμηρή προσωπικότητά σας,  θα σας βοηθήσει να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα.

Παρακολούθηση θέσεων εργασίας σε αυτήν την κατηγορία