Διοικητική Και Οικονομικη

ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ;

Έχετε την ικανότητα να αναλύετε, να κατανοείτε και να ωφελείστε από κάθε κατάσταση;  Η διασφάλιση της οικονομικής επίδοσης της Sephora σήμερα και στο μέλλον είναι μια πρόκληση για σας!
Γίνετε μέλος της ομάδας Λογιστηρίου, Ελέγχου Διοίκησης, Οικονομικών, Νομικών ή στην ομάδα Εσωτερικού Ελέγχου.
Θα είστε υπεύθυνοι για τη διαχείριση κινδύνων, θα παρακολουθείτε και θα αναλύετε τα αποτελέσματα, θα παρέχετε νομική προστασία για τις δραστηριότητές μας και θα συμμετέχετε στην ανάπτυξη του Brand στη Γαλλία και το εξωτερικό.
Η εμπειρογνωμοσύνη σας θα αποτελέσει τεράστιο πλεονέκτημα για μας έτσι ώστε να βελτιωνόμαστε και να αποδίδουμε καλύτερα μαζί.

 

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ;

Είστε τολμηροί, παθιασμένοι και αφοσιωμένοι; 
Η αποστολή της ομάδας Κοινωνικής Ευθύνης είναι να καθορίσει και να αναπτύξει την πολιτική Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Ευθύνης της Sephora στο πλαίσιο του προγράμματος Sephora Stands. Οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος συμβάλλουν στην ανάπτυξη κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνων πρωτοβουλιών. 
Θα μοιραστείτε τις ίδιες δεσμεύσεις με όλους τους υπαλλήλους μας, προκειμένου να ενισχύσετε τον θετικό κοινωνικό μας αντίκτυπο. Θα βοηθήσετε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου που θα σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Παρακολούθηση θέσεων εργασίας σε αυτήν την κατηγορία