Stores in Czech Republic(cs_CZ)

JSTE PŘIPRAVENI SE STÁT PRODEJNÍM PORADCEM?

 Jste dynamický člověk, nadšený, usměvavý, pozorný k detailům a se smyslem pro zákaznický servis; Orientujete se v prodeji a máte skutečnou spokojenost s poskytováním prodejního poradenství? Pokud ano, máte všechny kvality, abyste byli prodejním poradcem v Sephora!
Když se vaše dovednosti spojí s naším prodejním stylem, bude se každý zákazník cítit jedinečným.
S vášnivou zvědavostí o nových trendech krásy přivítáte každý nový produkt a inovaci služeb jako novou příležitost k překvapení a potěšení našich zákazníků.
Váš den bude intenzivní, plný vášně a vždy zábavný, s kreativitou a týmovým duchem.
Každý den bude jiný a my vám poskytneme příležitost vyniknout a zároveň podporovat a posilovat vaši každodenní rutinu!

 

JSTE PŘIPRAVENI SE STÁT BEAUTY EXPERTEM? (MANAŽER ODDĚLENÍ)

Chcete znovu získat zkušenosti zákazníků na prodejně a nabízet naše produkty a služby, které nejsou nikde jinde? Rádi přijímáte výzvy a motivujete prodejní tým ke společným cílům, abyste překvapili a potěšili naše zákazníky? Pokud je odpověď ano, pozice vedoucího oddělení je pro vás ta pravá.

 

JSTE SI PŘIPRAVEN se stát OBCHODNÍM MANAŽEREM?

Jako zkušenému manažerovi se vám líbí přijímat výzvy a získávat výhry pro celý prodejní tým? Orientujete se v podnikání a dovedností pro své zaměstnance? Máte rádi akci, reflexi a těší vás spokojenost zákazníků? Pokud je odpověď ano, máte všechny vlastnosti, abyste se stali manažerem obchodu v Sephora!
Budete ze sebe dávat to nejlepší a zároveň budete dostávat to nejlepší z vašeho týmu. Budete fér a budete vědět, jaký je pocit udělat dobře odvedenou práci.

 

JSTE PŘIPRAVENI SE STÁT REGIONAL MANAGER?

Jste hluboce motivovaní a berete každý den jako novou výzvu? Jako regionální manažer jste zapojeni do rozvoje výnosů vaší sítě regionálních prodejen.
Protože jste přepojeni mezi centrálou a sítí, vaše schopnost komunikace je zásadní. Pomozte každému obchodu porozumět a implementovat obchodní zásady definované centrálou. V jedné větě budete spojkou mezi centrálou a prodejnami a naopak!
Pragmatický, flexibilní a dynamický, vložíte veškerou svou energii do vedení týmu (nábor, školení, detekce a podpora talentu). Budete moci rozvíjet vlastnosti každého zaměstnance a tím i celý váš sektor.

.

JSTE PŘIPRAVENI SE STÁT AREA MANAGER?

Jste vytrvalý a dobře organizovaný? Naši oblastní manažeři mají pouze jeden cíl: poskytnout dokonalý zákaznický zážitek pro každého zákazníka v každém obchodě, na který dohlíží.
Váš nezastavitelné a organizované vedení poskytuje významnou podporu regionálnímu manažerovi, který se také spoléhá na vaši odbornost, aby měl celkový přehled pro co nejvyšší výkon ve vaší oblasti.
Váš talent a pozornost k detailu vám pomohou rozhodnout, který merchandising zlepší prodej.
Vaše ambiciózní, dynamická a odvážná osobnost vám navíc pomůže uskutečnit vaše myšlenky.

Prohlížet pracovní místa v této kategorii